THUYS in vloeren

Bedden, dekbedden, matrassen en meer
  1. Home
  2.  » Bedden

Lekker slapen begint bij THUYS

THUYS kent het belang van een goede nachtrust. We leveren dan ook een breed assortiment aan box-springs, matrassen, kussens en dekbedden. Zoekt u ook bijpassende en stijlvolle dekbedovertrekken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Vleuten en maak kennis met onze top service en kwaliteit.

Bedbodems

Bedbodems

Onze bedbodems vormen samen met de matrassen de basis voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. De lattenbodems zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, verstelbaar en vast.

Lees meer
Boxspring

Boxspring

Een boxspring zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning en ligcomfort. De boxspringbodem heeft over de totale breedte gelijke vering en ligt ook hoger dan een ledikant met bedbodem en matras.

Lees meer
Dekbedden en kussens

Dekbedden en kussens

Een hoofdkussen geeft ondersteuning aan uw hoofd en zorgt tevens voor een comfortabele slaaphouding in bed. Voor een goede doorbloeding moet uw hoofd net iets hoger liggen dan de rest van uw lichaam.

Lees meer
Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

Met de dekbedovertrekken van THUYS geeft u uw slaapkamer de juiste sfeer. Trendy kleuren met de mooiste motieven van kwaliteitsmerken.

Lees meer
Ledikanten

Ledikanten

Bij Thuys kunt u kiezen uit ledikanten in verschillende afmetingen van 90 x 200 cm tot 200 x 220 cm. Onze bedden zijn leverbaar met en zonder hoofdbord.

Lees meer
Matrassen

Matrassen

Als u een matras gaat kopen, zult u merken dat er veel verschillende merken en materialen zijn. Wat is voor u het beste matras?

Lees meer

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in onze showroom in Vleuten.