THUYS in vloeren

Maak kennis met onze vloeren
  1. Home
  2.  » Vloeren

Een vloer voor elk huis

THUYS heeft een breed assortiment wanneer het gaat om de juiste vloer. Zoekt u tapijt of vinyl,  laminaat, of gaat u liever voor een trendy vloer van marmoleum of PVC. Wij leveren ze in diverse kleuren, maten en behandelingen. Bezoek onze showroom in Vleuten en maak kennis met onze top service en kwaliteit.

PVC

PVC

PVC is net zo mooi als hout of steen, eenvoudig te leggen en duurzaam. PVC is geschikt voor vloerverwarming, heel stil én waterbestendig.

Lees meer
Tapijt

Tapijt

Tapijt geeft je huis een warme sfeer. Kiezen voor hoogpolig of een laagpolig tapijt. Kom naar onze winkel voor een persoonlijk en deskundig advies.

Lees meer
Laminaat

Laminaat

De mooiste laminaatvloeren vindt u bij Thuys. Kliklaminaat, tegellaminaat of met een v-groef in diverse structuren en kleuren en in iedere prijscategorie.

Lees meer
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum is geschikt voor openbare ruimtes maar ook zeker een vloer voor thuis of kantoor; duurzaam, hygiënisch, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Lees meer
Vinyl

Vinyl

Vinyl vloeren zijn veelzijdig qua kleur, waterbestendig en te combineren met vloerverwarming. Kom naar onze winkel voor een persoonlijk en deskundig advies.

Lees meer
Karpetten

Karpetten

Een karpet is een los vloer- of wandkleed gemaakt van dezelfde materialen als tapijt. Een karpet is vaak geweven of geknoopt in een bepaald patroon of met een voorstelling erin.

Lees meer
Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

Met een schoonloopmat houdt u uw vloer schoon van vocht en vuil. De mat, ook wel droogloopmat of entreemat genoemd, houdt vuil buiten de deur, bij u thuis maar ook op school en kantoor.

Lees meer

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in onze showroom in Vleuten.