THUYS in zonwering

Buitenzonwering en horren
  1. Home
  2.  » Zonwering

THUYS houdt uw ruimte koel

Er bestaan verschillende oplossingen om de warmte van de zon buiten te houden. Geen direct zonlicht meer in uw woning of kantoor zodat er een binnen een aangenaam (werk)klimaat bestaat. Zonwering voor buiten of binnen? THUYS informeert u graag over de mogelijkheden van rolluiken, knikarmschermen, screens, markiezen, horren en meer.

Rolluiken

Rolluiken

Een rolluik houdt de zon buiten en beschermt zo uw woning of kantoorruimte tegen hoge temperaturen. In de winter hebben ze weer een extra isolerende functie.

Lees meer
Markiezen

Markiezen

Markiezen staan garant voor een functionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Niet alleen voor uw woning, maar ook voor kapperszaken en horecagelegenheden.

Lees meer
Uitvalschermen

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is zonwering met een vriendelijke uitstraling. Het zonnescherm is zeer effectief wanneer u direct zonlicht wilt verminderen maar tevens vrij uitzicht wilt behouden.

Lees meer
Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een knikarmscherm zorgt voor een behaaglijke schaduw op uw terras en houdt tevens uw woning koel. Met een zwevend knikarmscherm heeft u alle bewegingsvrijheid op uw terras.

Lees meer
Screens

Screens

De screen beperkt het binnenkomend zonlicht en zorgt ervoor dat u wel vrij uitzicht naar buiten hebt. U houdt de warme lucht buiten waardoor het in de zomer binnen aangenaam koel blijft.

Lees meer
Horren

Horren

Horren zorgen ervoor dat u insecten en spinnen buiten houdt terwijl uw raam of deur geopend is. Een praktische oplossing die insecten tegenhoudt maar frisse lucht wel binnen laadt.

Lees meer

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in onze showroom in Vleuten.