THUYS in raamdecoratie

Jaloezieën, gordijnen, vitrages en lamellen
  1. Home
  2.  » Raamdecoratie

Raamdecoratie vindt u bij THUYS

De raamdecoratie van THUYS maakt uw woning of kantoor helemaal af. Of u nu kiest voor een klassieke houten raamdecoratie of voor een moderne aluminium raamdecoratie, raambekleding is naast sfeerverhogend ook zeerpraktisch. Zo houdt u zonlicht tegen zodat het in de ruimte niet te warm wordt. Het brede assortiment van THUYS is geschikt voor alle kamers in uw woning. Denk aan raamdecoratie voor uw woonkamer, werkkamer of badkamer. Wij leveren ook de zonwering voor uw dakraam, vouwgordijnen, jaloezieën, of gordijnen en vitrage. Passen doet het altijd, wij maken het immers graag voor u op maat. THUYS levert de onderstaande producten van de bekende kwaliteitsmerken;

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Het duo-rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen, gekleurd en transparant. Facette bestaat uit twee lagen van transparante en niet-transparante geweven lamellen.

Lees meer
Gordijnen en vitrage

Gordijnen en vitrage

Vitrage is gemaakt van een dunne en transparante stof. Gordijnen zijn praktisch en sfeerverhogend. We maken deze raamdecoratie graag op maat voor uw woning of kantoorruimte.

Lees meer
Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Met horizontale jaloezieën voorkomt u inkijk en u bepaalt u zelf de gewenste lichtinval. THUYS levert ze in verschillende materialen, kleuren en breedtes.

Lees meer
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jalouzieen bieden een hoge kwaliteit zonwering en sfeervolle raamdecoratie in één. Hout is een natuurlijk materiaal en geeft daarom sfeer aan uw interieur maar heeft ook een isolerende werking.

Lees meer
Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit een aantal verticale banen stof die samen een gordijn vormen. De panelen zitten aan de bovenkant vast aan een rail en worden langs elkaar open en dicht geschoven.

Lees meer
Plissés en duette

Plissés en duette

Duettes zijn plisségordijnen met een dubbele stof in de vorm van een honingraad. Bij Duettes ziet u geen zichtbare koorden en profiteert u van de geluiddempende en isolerende werking.

Lees meer
Powerview luxaflex

Powerview luxaflex

Luxaflex PowerView is een draadloos systeem waarmee u alle raamdecoratie kunt bedienen via een Pebble® of een app op uw telefoon of tablet. Geschikt voor Google assistant en Apple Homekit.

Lees meer
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn gordijnen die u kunt oprollen met behulp van een touw of koord. U kunt het rolgordijn zelf laten zakken of omhoog trekken zodat u zelf kunt bepalen wat de gewenste hoogte én lichtinval is.

Lees meer
Silhouette

Silhouette

Silhouette raamdecoratie bestaat uit horizontale stoffen lamellen die zweven tussen twee lagen met een transparante stof. De lamellen zijn te draaien voor het regelen van de lichtinval in uw woning.

Lees meer
Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale lamellen, ook verticale jaloezieën genoemd, hangen als stroken aan een rail. Ze zijn leverbaar in verschillende breedtes, kleuren en materialen zoals stof, aluminium en PVC.

Lees meer
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Bij een vouwgordijn gaat de stof gevouwen naar omhoog of beneden en wordt bediend met behulp van een koord. Dit type gordijn heeft horizontale vouwen in de stof zitten en is leverbaar in talloze varianten.

Lees meer

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Maak dan gebruik van ons contactformulier of kom langs in onze showroom in Vleuten.