THUYS is Luxaflex Inspiration Dealer van het Jaar 2020

Thuys is door Luxaflex uitgeroepen tot  ‘Luxaflex Inspiration Dealer van het Jaar 2020‘. Een erkenning waar we trots op zijn. In onze showroom vindt u een uitgebreide Luxaflex shop waar we vele artikelen kunnen laten zien. Ook kunt ervaren hoe producten voelen en hoe deze te bedienen zijn, samen met ons advies kunt u zo de juiste keuze maken voor uw huis.

We moeten zuinig zijn op de insecten, het beste is om deze buiten te houden. Fijner voor u en fijner voor de insecten zelf. Een hor is een perfect middel om wel heerlijk te luchten zonder vervelende insecten in huis te krijgen die u wakker houden.

Voor elke deur of raam is een geschikt hor, of u een schuifpui of schuifraam heeft, kiep-kantelraam of openstaande deuren. Neem eventueel een foto mee van uw raam of deur waar de horren moeten komen.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt meten wij in bij u thuis, zodat we zeker zijn dat de raammode perfect past. Wanneer uw Luxaflex product klaar is maken we een afspraak wanneer u wilt dat ons ons team de raamdecoratie bij u plaatst.
U hoeft dus alleen maar bij ons het product te kiezen wat u zoekt, wij zorgen voor de rest. Kom gerust langs in onze showroom in Vleuten. We helpen u graag.